Header image header image 2  
Cafetaria-Chinees Afhaal Restaurant
TEL / FAX +31 (0) 26 311 4728 | Broeklanden 4, 6931 XS Westervoort

 
 
OVER ONS

Cafetaria-Chinees afhaal restaurant Beijing City is een gezellige eetgelegenheid in het winkelcentrum Broeklanden in Westervoort. Hier kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan Chineze gerechten en snack assortiment.


Wij onderscheiden ons door onze onberispelijke kwaliteit en passie voor vakmanschap. Alle producten worden zorgvuldig, hygienisch en verantwoord voorbereid. Frituurvet wordt frequent ververst , de apparturen zijn tot in de puntjes verzorgd, de vloer is er altijd schoon, de vitrine oogt fraai en het assortiment omvat naast de gebruikelijke producten ook unieke gerechten en snacks die u nergens anders aantreft. Chinese gerechten kunnen naar uw wensen voorbereid worden en het snackbar assortiment wordt continue aangevuld met de nieuwste hapjes. Tevens heeft u er de keuze uit gewone of Rasfrites.

Onze cafetaria-chinees afhaal is goed bereikbaar en er is ruim voldoende parkeergelegenheid (gratis) in het winkelcentrum Broeklanden. In het winkelcentrum bevindt zich ook een supermarkt. Wij maken uw eten klaar terwijl u boodschappen doet.

 

 
 

BEIJING CITY


product image 2

product image 1

product image 3


 
 
 
    Copyright © 2011-2014 De Beijing City Westervoort, All Rights Reserved.